Știri

Harta MIS
Programul MIS 2024: tot ce trebuie să știi despre edția a 13-a!

Între 25 și 26 mai va avea loc cea de-a 13-a ediție a Maratonului Internațional Sibiu! Aproape 9000 de participanți, cel mai mare număr din istoria evenimentului, s-au înscris la MIS 2024, iar majoritatea se vor pune în mișcare, sâmbătă și duminică, la cele 11 curse. Peste 200 de participanți au optat pentru „Aleargă peste tot” cu GLS și vor alerga între 25 mai și 28 iunie. Întregul program al ediției, detalii despre trasee, restricții de trafic și alte informații utile, toate se regăsesc mai jos!

Conferință presă MIS 2024
Cea mai mare ediție a Maratonului Internațional Sibiu adună aproape 9000 de participanți la start, în weekendul 25-26 mai

8953 de participanți - adulți, adolescenți și copii - se vor pune în mișcare la cea de-a 13-a ediție a Maratonului Internațional Sibiu și vor lăsa urme pentru 51 de cauze din comunitatea locală. MIS va avea loc în acest weekend, în 25 și 26 mai, iar pe parcursul traseelor, participanții vor fi încurajați de aproximativ 650 de voluntari.

Voluntari MIS
Întâlnirea oficială a voluntarilor MIS 2024

Întâlnirea voluntarilor MIS a adunat laolaltă peste 250 de oameni plin de energie și curaj, care ne vor ajuta să organizăm, pe 25 și 26 mai, cea mai mare și norocoasă ediție a maratonului. Reuniunea voluntarilor a avut loc joi, 16 mai, la CineGold, într-un cadru prietenos și familiar, în compania reprezentanților MIS, a partenerilor de la Colt, care ne-au vorbit despre spiritul voluntariatului, și a celor de la ISU Sibiu, care ne-au făcut o demonstrație de siguranță.

Expoziție cauze MIS 2024
Expoziția cauzelor MIS 2024: Artă și empatie

Hai să descoperi empatia prin artă! Din 𝟏𝟔 𝐦𝐚𝐢, te așteptăm să pătrunzi în lumea unui maraton creativ, în Piața Huet, într-un cadru plin de culoare care găzduiește poveștile și aspirațiile unei comunități unite. Cele 51 de proiecte propuse de comunitatea sibiană la Maratonul Internațional Sibiu sunt interpretate de RaColaj în „Artă și empatie. Expoziție a cazurilor sociale și răspunsul comunității, expoziție coordonată de Iris Ordean, directoarea artistică MIS.

Informare MIS 2024
Informare MIS în contextul alegerilor locale

Pe 25 și 26 mai va avea loc cea de-a 13-a și cea mai mare ediție a Maratonului Internațional Sibiu (MIS). Punctul central al evenimentului va fi Piața Mare, unde ne așteptăm ca mii de participanți să ia parte la sărbătoarea mișcării. Ne dorim politicieni implicați și îi invităm să ia parte la MIS ca alergători, susținători, voluntari, cetățeni, fără a aduce în cadrul evenimentului însemne de partid sau a promova mesaje de campanie.

Participanți MIS 2024
Nou record: aproape 9000 de participanți înscriși la Maratonul Internațional Sibiu

Maratonul Internațional Sibiu 2024 va aduna la start cel mai mare număr de participanți din istoria evenimentului. Aproximativ 9000 de persoane s-au înscris la ediția a 13-a a Maratonului, care va avea loc pe 25-26 mai. Este un nou record stabilit de MIS, care, în ultimii 2 ani, aproape și-a dublat numărul de participanți.